Rodinná ovčí farma

Troskovice - Tachov 11, 512 63 Rovensko pod Troskami

Jehněčí lůj

Jehněčí lůj
  • Jehněčí lůj
  • Jehněčí lůj 0,5 kg za 50,-Kč. Jehněčí tuk (lůj)- který je jemný a má mřížkovou strukturu. Jehněčí tuk – lůj – je jemně krémový a rozškvařený se hodí na jíšky, při pečení pod skopová masa a zejména do těsta, které je pak křehké; v tom případě však přidáme do těsta jen 1/3 celkového množství tuku. Jehněčí lůj nejdříve na strojku umeleme, umletý dáme do hrnce, podlijeme vodou a postavíme na oheň. Když se začně rozpouštět, přilijeme mléko, na 1/2 kg loje asi 1/10 l, a doškvaříme. Takto vyškvařený tuk má příjemnou vůni. Jehněčí popřípadě skopové škvarečky umeleme a přidáme je do bramborových karbanátků nebo do mletého masa, popř. Jich použijeme k maštění bramborových polévek apod.
    Naše nová cena
    50 Kč s DPH
    Dodací lhůta (dny) Není uváděno
    Kód položky: 019

     

     vyzivujicitradice.cz/2013/09/20/luj-na-krasnou-plet-i-na-hranolky/#&panel1-6

    Zajímavý článek o loji...

    Podle článku viz odkaz nahoře jsme na rodinné ovčí farmě udělali svoji verzi masti z jehněčího loje...

     

    detailně

    Novinky

    Klobásy Merguez jsou v současné době velice oblíbené, my jsme vyzkoušeli originální Tuniský recept, který nemá konkurenci ve vyváženosti chuti a vůně. Tento recept jsme postupem času pečlivě doladili k dokonalosti. Klobásy se rozplývají na jazyku a pro gurmány jsou doslova zážitkem. Do našich klobás dáváme vyvážený poměr jehněčího, kůzlečího a hovězího masa, bylin a koření (česnek, máta, petržel, římský kmín, pískavice...aj ) klobásy jsou lahodné na grilu nebo jen tak opečené na pánvi.


     

    Kontakt
    Rodinná ovčí farma
    Milan Ciler
    Troskovice - Tachov 11, 512 63 Rovensko pod Troskami
    725 625 701, 774 134 881
    IČO: 455 227 58
    Troskovice

    Rodinná ovčí farma - Czech Republic, e-mail: rodinnaovcifarma@seznam.cz | Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies